VanLien. Voorsprong in veiligheid

VanLien staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Dat ziet u in onze producten, met uniek design en aluminium afwerking, die VanLien armaturen al 60 jaar onderscheidt. U merkt het echter ook dagelijks in tal van praktische zaken zoals gericht projectadvies, informatievoorziening, service op maat en daadwerkelijke productvernieuwingen. Dit alles met de passie om deze zaken continu te verbeteren. Met VanLien kiest u voor voorsprong. Voorsprong in veiligheid. Om de kwaliteit en continue verbetering te waarborgen is VanLien ISO-9001:2008 gecertificeerd.

      

Het VanLien concept is duidelijk en eenvoudig.

VanLien levert bedrijfszekere totaaloplossingen voor veilige evacuatie. De wijze waarop we dat doen, maakt het verschil. VanLien biedt alle betrokkenen bij het bouwproces voordeel. Zo weet u dat u met VanLien altijd de juiste keuze maakt. Voor u en uw klanten.

Altijd

VanLien stemt af op alle fases van het bouwtraject: van ontwerp, uitvoering en exploitatie tot renovatie. Het belangrijkste uitgangspunt bij VanLien is ervoor te zorgen dat u beschikt over de juiste middelen op het goede moment in de bouwprojectfases. Dat biedt u voorsprong in de bouwcyclus. Dit betekent concreet:

 1. Advies en informatie in de ontwerpfase: door o.a. gericht projectadvies, digitale productinformatie via deeplinks op uw groothandelssite en overzichtelijke quick guides
 2. Snelheid en modulaire materialen in de installatiefase: eenvoudig te installeren modulair materiaal, duidelijk montageinstructies, klik-en-klare modules. 
 3. Support, onderdelen en informatie in de exploitatiefase: optimale veiligheid, minimale exploitatiekosten (total cost of ownership) en oplossingen met laag energieverbruik zoals de nieuwe Serenga lijn.
 4. Aanpassen en scheiden in de renovatiefase: duurzame en recyclebare materialen, alsook apart verkrijgbare modules bij de nieuwe generatie producten.


Iedereen

Slimme functionaliteiten bieden iedere bouwbetrokkene zijn eigen voordeel. Kiest u bijvoorbeeld VanLien Serenga dan weet u dat VanLien alle eisen en wensen van opdrachtgever, adviseur / studiebureel, architect, groothandelaar, installateur en pandaanwezigen in de noodverlichting heeft verwerkt. Dat maakt werken met noodverlichting sneller, goedkoper en gemakkelijker.


Overal

VanLien is gespecialiseerd in noodverlichting voor utiliteitstoepassingen als kantoorgebouwen, winkels en ziekenhuizen, alsmede infrastructurele omgevingen als tunnels en parkeergarages met geheel eigen omgevings eisen, wetten en richtlijnen. VanLien biedt noodverlichting welke aan de meest actuele normen voldoet, maar eveneens rekening houdt met menselijk gedrag.

VanLien levert een projectdekkend aanbod noodverlichtings- en evacuatie-oplossingen breed toepasbaar in utiliteit, industrie, woningbouw en infra sectoren. Het programma van VanLien bestaat o.a. uit: 

 • Armaturen: o.a. vluchtwegverlichting, vluchtwegaanduiding, veiligheidsverlichting voor decentrale en centrale installaties
 • Mobiele noodverlichting
 • Centrale voedings- en monitoringssystemen
 • Modulaire service paketten
 • Cursussen & trainingen

VanLien producten staan garant voor verantwoorde noodverlichting. Onze producten kenmerken zich door:

 • Eigentijdse & unieke vormgeving
 • Onderhouds- en montagegemak door modulaire opbouw
 • Kwalitatief hoogwaardig materiaal en degelijke afwerking
 • Integratie van innovaties zoals o.a. toepassing energiezuinige LED technologie
 • Conformiteit aan wetgeving, normering en veiligheidsvoorschriften
 • Onze werkwijze is gericht op degelijk advies en omvangrijke service.
#