Conversie

Met de conversiemodules van VanLien kunt u vrijwel elk gewenst verlichtingsarmatuur ombouwen tot een vluchtrouteverlichtings- armatuur. Dit kan door een in- of bijbouw noodunit.

Wilt u minimaal zichtbare noodverlichting, maar dan wel met de veiligheid van een dedicated noodverlichtingsarmatuur? Dan heeft VanLien een uitstekend alternatief op de noodunits: de Serenga led downlighter. Dit vluchtroute- verlichtingsarmatuur is slechts 92mm in doorsnede en valt in normaal bedrijf nauwelijks op door zijn zeer kleine vormgeving en de standaard mogelijkheid dit product in het wit, alu of zwart toe te passen.

Klik hier voor meer informatie over de Serenga led downlighters.

Belangrijkste aandachtspunten bij conversiemodules:

  • Selecteer de juiste module voor het armatuur dat van noodfunctie voorzien moet worden. Klik hiervoor op "QUICK GUIDES".
     
  • Om de hoogste betrouwbaarheid te garanderen raden wij u aan de conversiemodule door VanLien zelf in te laten bouwen. Onze ervaren medewerkers beschikken over de kennis en benodigde testfaciliteiten om een betrouwebaar werkende noodverlichtingsarmatuur te kunnen garanderen.
     
  • Bekijk van tevoren goed naar de specifieke aansluitschema's van de desbetreffende conversiemodule. Voor de meest voorkomende aansluitschema's klikt u op "AANSLUITSCHEMA'S".
#